Despre noi

FABRICA 
NOASTRĂ

Mașinile de aplicat cant CEHISA sunt proiectate și fabricate în unitățile noastre de 10.000 m² din Barcelona. Prin urmare, avem o capacitate operațională mare care ne permite să îndeplinim cele mai exigente termene de livrare și să producem mașini personalizate pentru clienții noștri.
Image

PIONIERI ÎN MAȘINI DE APLICAT CANT DIN 1968...

CEHISA este o companie internațională spaniolă care s-a dedicat producției de utilaje pentru prelucrarea lemnului și s-a specializat în sectorul mașinilor de aplicat cant din 1968. ​ Încă de la începuturile sale, CEHISA s-a dedicat proiectării și fabricării de utilaje practice, durabile și cu finisaje bune pentru a răspunde tuturor nevoilor. Ca tâmplar, Manuel Cuenca, fondatorul, a început să proiecteze mașini pentru prelucrarea lemnului pentru uz propriu, pe care le-a comercializat ulterior. Design-urile sale au revoluționat în curând sectorul cu mașini de dimensiuni mai mici, ușor de utilizat și de lungă durată. Au urmat toate celelalte companii. ​ Astăzi, fiabilitatea utilajelor CEHISA este rezultatul selecției atentă a componentelor, a unui proces complet de fabricație desfășurat în propria fabrică și a unui serviciu post-vânzare personalizat. Toate componentele principale ale mașinii provin de la furnizori de calitate superioară sau sunt fabricate de noi înșine, respectând astfel cele mai înalte standarde industriale.
Mașinile de aplicat cant CEHISA sunt proiectate și fabricate în unitățile noastre de 10.000 m² din Barcelona. Prin urmare, avem o capacitate operațională mare care ne permite să îndeplinim cele mai exigente termene de livrare și să producem mașini personalizate pentru clienții noștri citește mai mult
CONTACT

INDUSTRIAL TOPTECH SRL
str. Dacia, nr.17
Dudeștii Noi, 307041
Timiș, România
Tel: +40 725 589 531
Tel: +40 724 952 770